14 липня Український Центр Злагоди долучився до міжнародного англомовного форуму CACTUS (Community Action Ukrainian Style - Громадська дія в українському стилі). Форум мотивує молодих українців до громадської активності та здійснення позитивних змін у своїх спільнотах через розвиток лідерства, обізнаності та проектного дизайну. Для нас було великою честю стати частиною CACTUS-спільноти і поділитися з цьогорічними учасниками своїми знаннями та досвідом.

Голова УЦЗ Олеся Геращенко провела для учасників короткий майстер-клас з управління конфліктами, наочно продемонструвавши, як можна конструктивно вирішувати спірні питання, дозволяючи обом сторонам вигравати. Далі учасники подивилися фільм "Возз’єднання: 10 років після війни" та обговорили враження від нього. Нам ставили багато запитань про результативність діалогу, особливості проведення діалогів та досвід проведення діалогів в Україні.

Окрім того, заступник Голови Ольга Зеленюк провела для охочих майстер-клас з лідерства, під час якого учасники мали змогу попрактикувати лідерські навички та взаємодію в команді. Також Олеся та Ольга записали короткі відео-поради, які згодом увійдуть до відео-збірки CACTUS-досвіду.

 

5

4

5

5