Запрошуємо до участі у другій зустрічі проекту "Діалог про діалог", організований ГО "Український Центр Злагоди" для молодих лідерів Києва. Проект спрямований на поширення ідей діалогу як інструменту для примирення та порозуміня, обговорення перспектив та актуальності діалогу в українському суспільстві та здобуття нових знань і навичок стосовно проведення діалогів; реалізується за підтримки Інституту миру і порозуміння та Швейцарської Конфедерації.

Проект передбачає три зустрічі у діалоговому форматі. Перша з них була присвячена обговоренню потенціалу діалогу. Друга зустріч, що відбудеться 12 грудня з 10 до 17 години, передбачає:

- Презентацію "Мистецтво для діалогу та миру";
- "Світове кафе", присвячене обговоренню типових поглядів на діалоги та їх правдивості;
- Коло цінностей та робота з картками потреб;
- Зйомки відеоінтерв’ю з учасниками про їхні враження від участі у діалоговому проекті, які будуть використані у фільмі про досвід діалогів серед молоді в Україні.

Під час зустрічі організатори забезпечують харчування та кава-паузи.

Крім того, за бажанням учасники проекту зможуть безкоштовно пройти онлайн-курс з вирішення конфліктів. Цей курс спрямований на здобуття базових практичних навичок вирішення конфліктів, основних принципів медіації, діалогів, протидії інформаційній війні та особистої екології. Після успішного завершення онлайн-курсу учасники отримують сертифікат.

Зустріч пройде у Київському університеті імені Бориса Грінченка (вул. Маршала Тимошенка, 13б, м. Мінська). Щоб відвідати її, надішліть листа на .

Якщо Ви не були на першій зустрічі проекту, це не є перешкодою для відвідання суботнього заходу. Навпаки, наснажуємо Вас прийти та поділитися своїми поглядами, дізнатися більше про мистецтво, діалоги, примирення та порозуміння.

Щиро запрошуємо усіх до участі!