З 12 по 14 травня у Івано-Франківську проходив тренінг для тренерів в рамках проекту Peace and Conflict Consultant, що реалізується у партнерстві із НУО CRISP за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Тренери: Ольга Зеленюк, Олена Скачкова, Ірина Пташник.

Цього року проект передбачає, що учасники минулого року реалізують власні проекти, пов'язані з вирішенням конфліктів, а потім учасники їх проектів теж спробують свої сили у невеликих миротворчих ініціативах. Отже, протягом трьох днів учасники планували свої заходи, детально продумуючи контент, бюджет та інші деталі, а також отримали базові знання із фасилітації. Робота була напруженою та продуктивною. Найближчим часом буде реалізовано чотири проекти з різними цільовими аудиторіями, які залучать людей з різних регіонів України.

Ольга Зеленюк, заступник Голови УЦЗ, є одним із координаторів проекту в Україні. Ми бажаємо усім учасникам успіху, натхнення і наснаги! Обов'язково інформуватимемо про можливість долучитися до ініцатив учасників.